![]() |
[Metalcore / Deathcore] Bring Me The Horizon
Вложений: 1
Bring Me The Horizon
metalcore/deathcore 2004 - This Is What The Edge Of Your Seat Was Made For (EP) 2006 - Count_Your_Blessings-(Advance) [Для просмотра данной ссылки нужно зарегистрироваться] |
Bring Me The Horizon
[Для просмотра данной ссылки нужно зарегистрироваться]
Artist: Bring Me The Horizon Album: This Is What The Edge Of Your Seat Was Made For Ep Year: 2004 Style: Deathcore / Metalcore / UK Bitrate: HQ VBR kbps Size: 29,8 Mb Link: [Для просмотра данной ссылки нужно зарегистрироваться] [Для просмотра данной ссылки нужно зарегистрироваться] Artist: Bring Me The Horizon Album: Count Your Blessings Year: 2006 Style: Deathcore / Metalcore / UK Bitrate: HQ VBR kbps Size: 60,6 Mb Link: [Для просмотра данной ссылки нужно зарегистрироваться] |
Don't Push Me!
Забирай! Artist --- Bring Me The Horizon This Is What The Edge Of Your Seat Was Made For (EP) Tracklist: 01 - They Have No Reflections 02 - Who Wants Flowers When You're Dead! Nobody. 03 - Rawwwrr! 04 - Traitors Never Play Hangman [Для просмотра данной ссылки нужно зарегистрироваться] [Для просмотра данной ссылки нужно зарегистрироваться] Кстати случайно никто ничего не знает насчет их новых творений? И еще... Эти Юные (не побоюсь этого слова) Мастера должны приехать скоро в Питер ... |
[Deathcore/metalcore, GB] Bring Me the Horizon
Вложений: 2
Genre: Deathcore/Metalcore
Country: Great Britain 2006 - Count Your Blessings [Для просмотра данной ссылки нужно зарегистрироваться] [Для просмотра данной ссылки нужно зарегистрироваться] Label: Visible Noise Size: 61 mb Quality: ~230 VBR Tracklist: 1. Pray for Plagues 2. Tell Slater Not To Wash His Dick 3. Braile 4. A Lot Like Vegas 5. Black & Blue 6. Slow Dance 7. Liquor & Love Lost 8. (I Used To Make Out With) Medusa 9. 15 Fathoms, Counting 10. Off The Heezay P.S. Scans included in archive Bio: |
В поддержку темы: 2 клипа - [Для просмотра данной ссылки нужно зарегистрироваться] ;)
|
вот и EP-ха
[Для просмотра данной ссылки нужно зарегистрироваться] [Для просмотра данной ссылки нужно зарегистрироваться] |
Спасибо за EP!:)
Ловим небольшой,но достаточно мясной LIVE:[Для просмотра данной ссылки нужно зарегистрироваться] [Для просмотра данной ссылки нужно зарегистрироваться] |
BRING ME THE HORIZON
2005 - The Bedroom Sessions 2005 - This Is What The Edge Of Your Seat Was Made For [EP] 2006 - Count Your Blessings + bonus Eyeless (Slipknot Cover), Traitors Never Play Hangman (Acoustic) [Для просмотра данной ссылки нужно зарегистрироваться] |
Suicide Season (3 Songs) 01. The Comedown02. Chelsea Smile 03. It Was Written In Blood Format/ Quality: Mp3 192 kb/s [Для просмотра данной ссылки нужно зарегистрироваться] |
вот клип:
Bring_Me_The_Horizon_-_The_Comedown.avi [Для просмотра данной ссылки нужно зарегистрироваться] |
This Is What The Edge Of Your Seat Was Made For [EP] (2005)
размер 26.9 мб, битрейт 160 [Для просмотра данной ссылки нужно зарегистрироваться] Count Your Blessings (2006) размер 60.2 мб, битрейт 320 [Для просмотра данной ссылки нужно зарегистрироваться] |
Suicide Season (2008)
Tracklist: [Для просмотра данной ссылки нужно зарегистрироваться]1. The Comedown (4:09) 2. Chelsea Smile (5:02) 3. It Was Written In Blood (4:02) 4. Death Breath (4:20) 5. Football Season Is Over (1:55) 6. Sleep With One Eye Open (4:16) 7. Diamonds Aren't Forever (3:48) 8. The Sadness Will Never End (5:22) 9. No Need For Introductions, I've Read About Girls Like You On The Backs Of Toilet Doors (0:59) 10. Suicide Season (8:17) 256 kbps (CBR) Stereo [Для просмотра данной ссылки нужно зарегистрироваться] |
EraToster держи [Для просмотра данной ссылки нужно зарегистрироваться]
Добавлено через 22 минуты 17 секунд новый альбом тот еще хавнецо(((первый намного мощнее |
Suicide Season 2008 CBR 320кб
[Для просмотра данной ссылки нужно зарегистрироваться] Tracklist: 1. The Comedown (4:09) 2. Chelsea Smile (5:02) 3. It Was Written In Blood (4:02) 4. Death Breath (4:20) 5. Football Season Is Over (1:55) 6. Sleep With One Eye Open (4:16) 7. Diamonds Aren't Forever (3:48) 8. The Sadness Will Never End (5:22) 9. No Need For Introductions, I've Read About Girls Like You On The Backs Of Toilet Doors (0:59) 10. Suicide Season (8:17) а вот и оно!)) [Для просмотра данной ссылки нужно зарегистрироваться] |
Suicide Season 2008 FLAC
[Для просмотра данной ссылки нужно зарегистрироваться] Tracklist: 1. The Comedown (4:09) 2. Chelsea Smile (5:02) 3. It Was Written In Blood (4:02) 4. Death Breath (4:20) 5. Football Season Is Over (1:55) 6. Sleep With One Eye Open (4:16) 7. Diamonds Aren't Forever (3:48) 8. The Sadness Will Never End (5:22) 9. No Need For Introductions, I've Read About Girls Like You On The Backs Of Toilet Doors (0:59) 10. Suicide Season (8:17) [Для просмотра данной ссылки нужно зарегистрироваться] Me The Horizon - Suicide Season - FLAC.rar |
[Для просмотра данной ссылки нужно зарегистрироваться]
|
The Bedroom Sessions (2005) 64-160 kbps
This Is What The Edge Of Your Seat Was Made For [EP] (2005) 320 kbps Count Your Blessings (2006) 320 kbps Suicide Season (2008) 320 kbps [Для просмотра данной ссылки нужно зарегистрироваться] |
Пеезалейте плиз на шару
|
Часовой пояс GMT +3, время: 00:40. |